WinePop

presenta a Gerard Aledo

Redes sociales

WinePop: el primer Series Concert que combina música y vi km.0 en un maridatge sonor, torna amb la segona edició.

L’artista Gerard Aledo serà l’encarregat de posar banda sonora a la degustació de vins seleccionats del territori català en aquesta edició del WinePop. La proposta és una experiència única que celebra la segona edició i que es durà a terme en llocs exclusius i especialment seleccionats per a l’ocasió. Sens dubte, una oportunitat magnífica per als paladars més exigents i amants de la cultura i de la música en viu.

La cita confirmada és el dissabte 17 de Desembre en El Tros – Bar de Vins, un espai inaugurat el 2017 pels periodistes Mariona Anglès i Antoni Bassas. Al 2021, agafa el relleu de la direcció d’El Tros el seu fill Raimon Bassas i el seu soci i sommelier Mauri Gall. Dos viatgers i amants del vi que volen convertir el Tros en el lloc de referència del vi català a Barcelona. Situat en ple Eixample Dret, el celler es presenta com l’espai ideal per a obrir una ampolla i gaudir d’una bona conversa i ambient càlid.

 

 

Si l’enclavament de l’experiència és important, encara ho és més el maridatge sonor que proposa el cicle de WinePop. Però… Qui és Gerard Aledo?

Després del somni complert amb Animal amb èxits en l’imaginari català com Només amb tu o Fets a Mida, Gerard Aledo comença la seva carrera en solitari. Uns anys després, Gerard desperta amb un projecte més proper i intimista.

Sensibilitat, alegria i delicadesa són els estils. El folk i el pop mediterrani, les influències que l’han alimentat.

Emocionar-se, riure i deixar-se portar és imprescindible en aquest nou camí.

Programa kit digital financiado por los fondos next generation del mecanismo de recuperación y resiliencia
kit digitalkit digital